Ventilationsrens

Dit ventilationsfirma i Jylland til ventilationsrens – professionel rensning af ventilationsanlæg

Man kan hurtigt glemme sit ventilationsanlæg, hvis det bare fungerer. Men selv om anlægget fungerer upåklageligt, kræver det stadig vedligeholdelse for at bevare den gode effekt. Den kan nemlig hurtig aftage som tiden går, da der samler sig støv og snavs i anlægget.

Derfor er det vigtigt at have et godt ventilationsfirma som kan klare opgaven. Hos Skorstensfejermester Lars Karlsen i Oksbøl varetager vi jævnlig rens, udskiftning af filtre, indregulering m.m. af ventilationsanlæg i hele Danmark.

Ventilationsrens, ventilationsfirma Jylland

Vil du have et tilbud?

Erfarent ventilationsfirma i Aarhus, Horsens, Vejle og resten af Jylland

Vores erfaring spænder bredere end ventilationsrens og skorstensfejning.
Vi tilbyder også servicering af ventilationsanlæg, udskiftning af filtre og meget andet i private hjem, erhverv, boligforeninger samt offentlige institutioner.

Faktisk tilbyder vi også tagrenderens. Igennem vores andre ydelser er vi vant til at færdes i højden og har også de nødvendige redskaber til at gøre det sikkert. Så hvorfor ikke få os til at rense dine tagrender, når vi nu f.eks. er i gang med skorstenen eller ventilationsanlægget? Så slipper du for selv at gøre det, og du skåner bygningen for mulige vandskader grundet tilstoppede tagrender.

Har du et fyr eller en kedel, kan vi også tilbyde kedelrens af høj kvalitet og til gode priser. Denne rens er nødvendig, da den er med til at højne sikkerheden. Samtidig er det en medvirkende faktor til, at fyringsøkonomien både er miljørigtig og venlig for din pengepung.

Få et sundt indeklima med boligventilation
– vi servicerer boligventilationsanlæg uanset mærke

Hjemmet er et af de steder, hvor vi bruger rigtig mange timer. Dårligt indeklima kan give ærgerlige følger som allergi, astma, koncentrationsbesvær, træthed og meget mere. Dette kan nemt undgås med ordentlig ventilation i hjemmet. Vi har i mange år hjulpet private og virksomheder med boligventilation i Aarhus, Herning, Horsens, Vejle m.fl.

Har du brug for hjælp i forbindelse med boligventilation med varmegenvinding?
Eller indregulering af din ventilation til en god pris? Så kan du trygt tage fat i os.

Vi tilbyder indregulering af ventilation samt ventilationsrens hos private og industriventilation

Foruden rensning af ventilationsanlæg, tilbyder vi også indregulering. Denne del sikrer dig at anlægget løbende justeres til at udskifte den rigtige luftmængde i rummene. Har I ændret brugen af lokalerne eller ændret i indretningen, er det også altid en god idé at kontakte os for indregulering.

Vi hjælper også kunder med ventilationsrens i Esbjerg, Aarhus, Herning, Horsens, Vejle Herning og Hørning og resten af Danmark.

Grundig ventilationsrens og kompetent rensning af ventilationskanaler
– udført med høj faglighed til gode priser

Varmegenvinding er særdeles populært og med god grund. Det sparer dig for penge til varmeudgifter, samtidig er det godt for miljøet.

Vi renser alle former for ventilationsanlæg og varmegenvindingsanlæg samt rensning af ventilationsrør og kanaler, heriblandt: 

  • Genvex
  • Danfoss
  • Dantherm
  • Lindab
  • Nilan
  • Med flere

Bliver de ikke renset, vil det nedsætte effekten, øge energiforbruget og der vil kunne opstå støjgener fra anlægget.

Kontakt et topprofessionelt ventilationsfirma i Aarhus, Horsens, Vejle m.fl. – vi hjælper kunder i hele Jylland

Leder du efter et kompetent og stabilt ventilationsfirma? Så er du kommet til det rette sted.

Vi giver dig gerne et uforpligtende tilbud på opgaven. Har du brug for rådgivning er vi ligeledes til rådighed. Vi renser for private, erhverv og det offentlige. Ring til os i dag på tlf. 75 27 18 54 eller kontakt os skriftligt her eller på vores mail.

Vi kører ud til kunder og hjælper med ventilation i Aarhus, Horsens, Vejle, Fredericia, Kolding, Esbjerg, Aalborg, Nordjylland og resten af Jylland og Danmark.