Røgsuger

Røgsuger til skorsten fra BlueChimney
– opnå færre gener fra røg og sod

Intet er hyggeligere end varmen og stemningen fra en brændeovn eller pejs. Det hyggelige kan dog nemt spoleres af gener fra røgen.

Nogle husejere undgår endda helt at fyre op i brændeovnen, pga. de problemer det kan medføre.

Typisk vil der ved for dårligt træk, kunne ses en misfarvning af vægge grundet osen. Samtidig vil mange per automatik lufte ud, for at få luften ren igen. Men med udluftningen forsvinder den varme, man forsøgte at opnå ved at fyre op i brændeovnen i første omgang. Sidst men absolut ikke mindst, frygter mange at genere naboer med tyk og ildelugtende røg. Det kan gøre, at man helt holder sig fra at fyre op.

Det er der heldigvis en løsning på. Skorstensfejermester Lars Karlsen hjælper dig med at reducere generne væsentligt, ved at installere en røgsuger.

Vil du have et tilbud?

Vi tilbyder montering af BlueChimney røgsuger,
så du får et bedre indeklima

Vi har valgt BlueChimney som vores foretrukne røgsuger. Det har vi fordi, den med sit specialdesign, er en formidabel røgsuger og røgfortynder.

Den giver det træk i skorstenen, der skal til for at optimere brændeovnens forbrænding. Alt dette resulterer i mindre lugt og røg, der fører til et bedre indeklima, miljørigtig fyring og glade naboer.

Røgsuger til brændeovn, muret skorsten og pillefyr
– vi har +35 år erfaring

Med en røgsuger er det tydeligt at se hvordan røgen fra f.eks. en brændeovn reduceres. Den er medvirkende til at fjerne skadelige partikler og generende røg i din stue og dit nærmiljø.

Især en muret skorsten kan have udfordringer. Her vil en røgsuger bidrage til at reducere eventuelle gener.

Men hvorfor er der brug for en røgsuger, når der er en skorsten, der burde kunne klare jobbet? Nogle skorstene er faktisk for lave. Det skaber for lidt træk og derved opstår der dårlig spredning af røgen. Samtidig fortyndes røgen ikke som den burde.

Med en røgsuger kan der også opnås bedre fyringsøkonomi. Den kan være medvirkende til at reducere brændeforbruget. Den kan også forhindre at varmen forsvinder igennem skorstenen, som også kan være en faktor i at mindske brændeforbruget og forbedre fyringsøkonomien.

Røgsuger til skorstenen fra BlueChimney
– din vej til miljørigtig fyring og et sundere indeklima

Oplever du, at dine naboer er irriterede over røg fra dit hus? Er vasketøjet generet af sorte partikler fra røgen? Eller bliver stuen fyldt med røg, når du lægger mere træ i brændeovnen?

Så tag fat i os! Vi kan installere en røgsuger, der næsten utvivlsomt vil løse problemet.

Med en røgsuger installeret af os vil du få det træk du har brug for. Samtidig vil du opleve en kraftig reducering af lugt og røg – og bedst af alt, så støjer den meget lidt.

Få en billig røgsuger
– vi tilbyder installation af røgsuger til en god pris og af høj kvalitet

Monteringen af røgsuger foregår forholdsvis ubesværet. Typisk vil vi montere og tilslutte den til strømforsyningen. Herefter sikrer vi os, at senderen har forbindelse og kan starte røgsugeren fra brændeovnen. Vi giver dig selvfølgelig også den nødvendige instruktion i anvendelsen af røgsugeren. Derefter er den klar til brug.

Har du brug for andre relaterede ydelser, er vi. også behjælpelige med f.eks. at montere stålforing, skorstensforing, reparere samt servicere din brændeovn og renovering skorstene hos private og erhverv.

Kontakt os for flere informationer om en røgsuger til skorstenen fra BlueChimney

Er du interesseret i en røgsuger? Vi tager gerne en nærmere snak om dine behov og sammensætter et uforpligtende og gratis tilbud til dig. Ring til os på tlf. 75 27 18 54 eller skriv til os igennem kontaktformularen her på siden og vi vender tilbage hurtigst muligt.

Har du brug for rådgivning eller at vide mere om os, er du ligeledes velkommen til at at kontakte os.

Vi har b.la. installeret røgsugere hos tilfredse kunder i Varde, Blåbjerg og Blåvandshuk området i Vestjylland.