Skorstensfejning for boligejere, feriehusejere og virksomheder

Skorstensfejning og brandpræventivt tilsyn

Med over 16.000 skorstensfejninger årligt og stort set ingen skorstensbrande skaber vi hver dag tryghed og hygge til vores kunder i Varde kommune. Vi benytter os kun af det mest moderne værktøj og udstyr til fejningen, herunder bl.a. video til at se skorstenens tilstand.
Ved skorstensfejningen udfører vi det brandpræventive tilsyn samt gennemgår fyringsanlægget for eventuelle fejl, så der ikke kan opstå fare i hjemmet.

Vi kommer af os selv…

Vores kunder skal ikke ringe eller skrive, – vi kommer af os selv, idet du bliver tilsagt med en seddel i postkassen eller på sms og mail  (såfremt vi har registreret din mail). Men vi vil altid gerne aftale en tid, der passer dig som kunde, således at vi kan få en dialog omkring jeres skorstens- og varmeløsning. Skulle dagen passe dårligt, aftaler vi bare en tid der passer dig.

Vi passer på det, du holder af

Vi er meget bevidste om, at kundens hjem eller bygning er vores arbejdsplads, og vi lægger meget stor vægt på at passe på det, du holder af.
Vi gør rent efter os, så vi efterlader rummet i samme tilstand, som da vi ankom. Vi ønsker altid at give jer den gode oplevelse, hver gang vi er på besøg.

Få renset brændeovnen indvendigt

Hvis du ønsker det, kan vi også rense din brændeovn grundigt. Her støvsuger vi den for al aske, tømmer askeskuffen samt renser glasruden grundigt.
Så er du fri for det beskidte arbejde, – og det koster kun en lille merpris.

Brandpræventivt tilsyn

Med over 16.000 skorstensfejninger årligt og stort set ingen skorstensbrande skaber vi hver dag tryghed for vores virksomheder i Sydvestjylland. Skorstensfejerfirmaet Lars Karlsen benytter sig udelukkende af det mest moderne værktøj til fejning og rensning. Ved skorstensfejningen udfører vi det brandpræventive tilsyn. Her gennemgår vi fyringsanlæg og kedler for eventuelle fejl, så der ikke kan opstå fare i jeres virksomhed.