Kedelrens

Eksperter i kedelrens i Varde Kommune i over 35 år

Hos Skorstensfejer Lars Karlsen i Oksbøl er vi eksperter i at rense og servicere forskellige varmeløsninger og kedler. Ved at få foretaget kedelrens ca. 1 gang om året, er du med til at forlænge levetiden på kedlen og holde installationen så effektiv som muligt. Dette er med til at sikre bedre økonomi og er ligeledes bedre for miljøet.

Vælger du os til at varetage din kedelrens, får du udført kompetent arbejde fra en virksomhed med mere end 35 års erfaring i branchen.

Kedelrens Varde

Vil du have et tilbud?

Vi hjælper med rens af stokerfyr, halmfyr, oliefyr, pillefyr mm.

Vi tilbyder at rense mange typer brændselskedler, også fra forskellige leverandører. Vi kan f.eks. hjælpe dig med:

Stokerfyr

Halmfyr

Oliefyr

Pillefyr

Og andre typer brændselskedler

Ser du ikke det du søger på listen, er det ikke nødvendigvis fordi vi ikke renser det. Du er altid velkommen til at komme med en forespørgsel.

Et fyr bør som minimum renses en gang årligt. Rørene kan stoppe til og nedsætte varmeeffektiviteten. Derfor skal de tilses med jævne mellemrum for, at alt fungerer som det skal.

Desuden kan sod sætte sig og ødelægge effektiviteten. Det vil også kunne medføre en stigning i fyringsøkonomien.

I samme ombæring ser vi, om der er eventuelle problemer, så der hele tiden holdes øje med fyrets stand, fyringsøkonomi og miljøpåvirkning.

Effektiv kedelrens
– Din vej til rensning af kedel i høj kvalitet

Vores mange års erfaring i branchen gør, at vi har haft tid og mulighed for at finpudse vores teknikker.
Derfor tør vi også godt sige, at vi udfører opgaven hurtigt – uden at gå på kompromis med kvalitet og grundighed.

Ønsker du en pris på denne service eller andre af vores ydelser?
Så anbefaler vi dig at tage kontakt til os, så vi kan tale nærmere om detaljerne. Herefter kan vi bedre give et konkret og godt tilbud på opgaven.

Udgiften til kedelrens vil aldrig være lige så stor som prisen på udskiftning af det hele. Derfor kan det betale sig at vedligeholde den løbende.

Vi tilbyder også ventilationsrens og tagrenderens
– Vi sørger for grundig rensning af tagrender i mange højder

Alt skal vedligeholdes og passes på – også din ventilationsløsning og tagrender. Vi har det rette udstyr og erfaring til at varetage ventilationsrens og tagrenderens på et højt niveau.

For at dit ventilationsanlæg kan levere et rent og sundt indeklima, kræver det jævnligt en rensning og korrekt indregulering af ventilation.

Vi udfører rens og indregulering af mange typer anlæg, fra forskellige leverandører. Dette uanset om det er private, erhverv, det offentlige eller hos sommerhusejere.

Ligeledes varetager vi også rensning af tagrender. En ting som mange boligejere overser. Med en årlig rensning kan du komme mange problemer i forkøbet, som frostskader, fugtproblemer og lignende.

Kontakt os i dag for at høre mere om kedelrens i Jylland

Optimér effekten af din varmeindsats med grundig og effektiv kedelrens. Ring til os på tlf. 75 27 18 54 eller skriv til os igennem vores kontaktformular. Vi hører gerne mere om dine behov og skræddersyer et tilbud, der matcher godt på pris og kvalitet.

Vi tilbyder altid professionel rådgivning. Læs mere om os og vores skorstensfejning her.

Vi renser kedler for kunder af alle størrelser i Jylland, Varde kommune (tidl. Blåbjerg kommune og Blåvandshuk Kommune).