Skorstensfejer

Skorstensfejer i Oksbøl i Varde Kommune har over 35 års erfaring

I vores virksomhed er vi kendetegnet ved en moderne tilgang med fokus på miljørigtighed. Vores team består af erfarne og veluddannede medarbejdere, som brænder for kunder og for skorstensfejerfaget.

Vi er opdateret på den nyeste viden i branchen, så du får de bedste resultater.

Hos Skorstensfejermester Lars Karlsen har vi hjulpet mange tilfredse kunder, indenfor erhverv, private ejendomme samt sommerhuse med:

 

Vores arbejde som skorstensfejere indebærer meget mere, end blot opgaver inden for rens.
Med vores arbejde som skorstensfejere er vi med til at forebygge og sikre, at der ikke opstår usikre situationer hos vores kunder.
Samtidig er vi igennem vores arbejde med til at forbedre miljøet.

Skorstensfejer Oksbøl, Varde

Vil du have et tilbud?

Professionel skorstensfejer i Oksbøl, Varde kommune

Søger du en dygtig skorstensfejer, der tilbyder gode priser? Det finder du her. De lovpligtige priser kan vi ikke ændre på, men vi tilbyder rigtig mange andre ydelser af høj kvalitet til fornuftige priser.

Når du vælger os, vil du opleve, at du får en rigtig god rådgivning. Derfor går vi også meget op i at hjælpe dig med at optimere din fyringsøkonomi og skåne miljøbelastningen mest muligt.

Vi kan f.eks. hjælpe dig med skorstensforing af gammel skorsten med Isokern, Isodor eller stålforing. Alle løsningerne bidrager til bedre træk, færre gener og et ildsted der giver den varme, du ønsker. Vi bidrager til tryghed og sikkerhed ved brug af åben ild i hjemmet. Det er ofte den billigste løsning at tale med skorstensfejeren, før fejl opstår.

Har du brug for at få renset et fyr, tilbyder vi også kedelrens til forskellige typer. Det kan f.eks. være oliefyr, stokerfyr, pillefyr m.fl.

Har du været udsat for skorstensbrand – lad os stå for rensning af din skorsten og undgå fremtidige ulykker

Intet er så hyggeligt og rart som en brændeovn. Med den følger en skorsten. Hvis hverken skorstenen eller ildstedet er vedligeholdt, hvis der er forkert lufttilførsel eller brugt vådt og dårligt brænde, kan det give store problemer. I værste fald kan der opstå skorstensbrand. Hvis denne ikke stoppes i tide, kan have fatale konsekvenser.

Har du været så uheldig at have haft skorstensbrand? Så er det vigtigt, at du ikke benytter ildstedet før alt er gennemgået og rettet op af en skorstensfejer.

FAQ – Ofte stillede spørgsmål

Hvem er min skorstensfejer?

Hver kommune har en- eller flere tilknyttede skorstensfejermestre, som der er indgået en fast aftale med. Som borger er man ikke tvunget til at benytte sig af disse, men kan frit vælge en anden. Så længe man får udført det lovpligtige årlige tilsyn.

Hvad koster skorstensfejning?

Der er fastsat nogle generelle og vejledende priser for ydelsen. Dette bliver opkrævet sammen med ejendomsskatterne. Hvad koster en skorstensfejer så i tilfælde af, at der skal udføres ekstra arbejde? Det kommer helt an på opgavens omfang. I disse tilfælde vil du få oplyst prisen og afregne direkte med skorstensfejeren.

Har du spørgsmål til vores ydelser eller mangler du et konkret tilbud på nogle af dem? Så er du velkommen til at ringe til os på tlf. 75 27 18 54.
Ligeledes kan vi kontaktes igennem formularen her.
Vi bestræber os på at vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Vi hjælper kunder med sikre og miljørigtige løsninger i hele Varde Kommune og omegn, og ser frem til at høre fra dig.