Om os

Vi skaber tryghed for jer

– og hjælper til bedre miljø og forbrænding

Skorstensfejerfirma Lars Karlsen har arbejdet i Sydvestjylland i mere end 35 år, og de knap 10 medarbejdere har tilsammen mere end 150 års erfaring – og altid med den nyeste viden og materiel i branchen. Vi gør det, vi er bedst til: at skabe komfort, økonomi, sikkerhed, tryghed og det gode miljø for vore kunder.

Over 16.000 skorstensfejninger om året

Hvert år renser Skorstensfejerfirma Lars Karlsen mere end 16.000 skorstene, og resultatet er, at der stort set ikke er nogen skorstensbrande i vores område. Vores kunder skal ikke ringe eller skrive, – vi kommer af os selv, idet du bliver tilsagt med en seddel i postkassen eller på mail (såfremt vi har registreret din mail).

Uvildig og seriøs rådgivning

Samtidig understreger vi, at vores rådgivning er uvildig og seriøs. Vi sælger ikke nye brændeovne, kedler eller skorstene, men viden og knowhow til den enkelte kundes behov og sikkerhed.

Uddannelse er vores styrke

Der kommer løbende nye regulativer og teknologier, som vi skal kunne håndtere samt rådgive omkring. Derfor er løbende efteruddannelse af vore medarbejdere en meget vigtig del af vores virksomhed.

I trygge hænder …

Hos Skorstensmesterfirma Lars Karlsen er I i trygge hænder. Vi er kvalitetscertificeret med optimal sikkerhed i alle opgaver – og op til 100 mio. i forsikringssum.

Her arbejder vi for private, sommerhusejere og erhvervskunder

Skorstensfejerfirma Lars Karlsen arbejder i Varde Kommune med skorstensfejning og brandpræventivt eftersyn hos private og sommerhusejere. Derudover kan alle opgaver, herunder skorstensrenovering, rensning af ventilation udføres overalt.

For lovpligtig rensning og brandpræventivt eftersyn for borgere, sommerhusejere og virksomheder i Varde Kommune:

Tidl. Varde kommune:
Billum
Janderup
Varde
Mejls
Orten
Tinghøj
Sig
Alslev
Horne
Ølgod
Strellelev
Krusbjerg

Tidl. Blåbjerg Kommune:
Henne
Henneby
Henne Strand
Lønne
Houstrup
Nymindegab
Outrup
Lunde
Kvong
Lydum
Nørre Nebel
Stausø

Tidl. Blåvandshuk Kommune:
Oksbøl
Vrøgum
Jegum
Mosevrå
Ho
Blåvand
Vejers
Grærup
Børsmose.